نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: PH را قليايي نگهداريد

  1. #1
    مدیر ارشد Senior Manager آواتار ها
    تاریخ عضویت
    بهمن ۱۳۸۷
    محل سکونت
    ايران
    سن
    32
    نوشته ها
    7,464
    حالت من
    Mehraboon
    تشکر
    35,547
    51,965 بار در 8,025 پست
      از ایشان تشکر شده است

    پیش فرض PH را قليايي نگهداريد

    غذا خوردن در بدنسازي فقط نبايد متمرکز روي درصد پروتئين، کربوهيدرات و چربي باشد. موارد مهم ديگري مثل خواص اسيد و قليايي وجود دارد که نقش زيادي در عملکرد داخلي بدن دارد و ميتواند مقاوم يا ضربه پذيربودن بدن در مقابل بيماريها را تعيين کند. اينجا از بالانس PH و معناي اسيدي و قليايي بودن غذاها صحبت ميکنيم.
    PH(پتانسیل هیدروژن) معیاری است برای تعیین اسید یا قلیایی بودن یک محلول. میزان PH از عدد 0 تا 14 اندازه گیری میشود و قانون این است که هر چه محلول اسیدی تر باشد، عدد PH کمتر است و هر چه بیشتر باشد یعنی قلیایی تر است وقتی که بدن سالم باشد، PH خون 4/7، PH ادرار 4/7 و PH بزاق 4/7 است.

    PHبزاق یا ادرار معادل با مایع اضافی سلولی است. برخی نواحی بدن لازم است که اسیدی تر از دیگر نواحی باشند، مثل معده و دیگر نواحی لازم است که قلیایی تر باشند. وقتی که PH بزاق یا ادرار را توسط کاغذهای مخصوص تست میکنید، باید مبنی را عدد 4/7 قرار دهید.


    غذاهایی که میخوریم بعد از هضم یا به صورت اسید یا به شکل قلیایی در اختیار بافتهای بدن قرار میگیرند. این فرآورده نهایی حاصل از پروسه هضم «خاکستر» نامیده میشود که دقیقاً چیزی است که بعد از هضم غذا از آن باقی میماند.غذاهایی که خاکستر قلیایی بر جای میگذارند، غذاهای قلیایی نام دارند و آنهایی که خاکستر اسیدی تولید میکنند، به نام غذاهای اسیدی شناخته میشوند.بدن نیاز به هر دو نوع غذاهای مذکور دارد، اما غذاهای قلیایی باید بیشتر از غذاهای اسیدی مصرف شوند. هر کسی متفاوت است، اما درصد ایدهآل برای رژیم غذایی این است که 75 درصد غذاهای قلیایی باشند و 25 درصد غذاهای اسیدی.گوشت، قندها، تخم مرغ، لبنیات، آرد سفید و نوشیدنیهای قندی همگی از جمله غذاهای اسیدی هستند. داروها اسیدی هستند، شیرین کننده های مصنوعی مثل آسپارتام هم به شدت اسیدی به حساب میآیند.میوه های تازه و سبزیجات قلیاییکننده هستند و به بدن کمک میکنند تا در بالانس
    PH سالم بماند.


    در حالت عمومی اکثر افراد بسیار اسیدی هستند و این میتواند وضعیت خطرناکی باشد چرا که تمام سیستمهای بدن را تضعیف میکند.محیط داخلی بدن که اسیدی باشد، عاملی برای بیماری خواهد بود، درست مثل ویروس، باکتری و التهاب که همگی در محیط اسیدی رشد میکنند.محیطی که دارای
    PH بالانس باشد، اجازه میدهد که بدن در مقابل بیماریها مقاومت کند.


    وقتی که محیط اسیدی وجود دارد، بدن را ناچار میکند تا الکترولیت مواد معدنی (کلسیم، سدیم، پتاسیم و منیزیم) از خون، ارگانهای حیاتی و استخوانها قرض بگیرد تا حالت اسیدی را خنثی کند و بتواند بدن را با ایمنی از آن حالت خارج کند.تحقیقات نشان میدهد که مصرف زیاد نوشیدنیهای کربندار (با شکر یا بدون شکر) مقادیر زیادی از کلسیم، منیزیم و دیگر مینرالهای مشابه را مورد استفاده قرار میدهد تا محتوای اسیدی آنها را خنثی نماید. هر چه میزان بیشتری از دست برود، احتمال بروز پوکی استخوان، آرتروز، کمکاری تیروئید، ناراحتی عروق کرونری قلب، فشار خون و لیست بلندی از بیماریهای دیگر از جمله سرطان بیشتر میشود.پتانسیل اسید یا قلیایی یک غذا در بدن کاری برای
    PH واقعی خود غذا انجام نمیدهد.
    به عنوان مثال با اینکه لیمو و گریپفروت از لحاظ شیمیایی اسیدی هستند، اما تحقیقات نشان داده که وقتی در بدن متابولیزه میشوند، تأثیری قلیایی دارند و بسیار سودمند هستند.


    از طرف دیگر گوشت قبل از هضم قلیایی نشان میدهد، اما در بدن خیلی اسیدی میشود بنابراین تقریباً مثل همه محصولات حیوانی گوشت بسیار اسیدی است.قلیایی کردن مایعات بدن (افزایش دادن
    PH) یکی از مهمترین عوامل حفظ سلامتی است چرا که باکتری، ویروس، سرطان و... نمیتوانند در محیط قلیایی اکسیژن دار زنده بمانند.

    منبع: بشیر
    ویرایش توسط Senior Manager : ‏۱۳۹۰-۰۷-۲۵‏ در ساعت ۰۹:۴۰ بعد از ظهر


  2. فروشگاه آنلاين کارت شارژ بي بي شارژ
  3. 9 کاربر برای این پست سودمند از Senior Manager عزیز تشکر کرده اند:

    /\/!\/\/\-/ (‏۱۳۹۰-۰۷-۲۵‏), 3tare (‏۱۳۹۰-۰۷-۲۹‏), BIKHIAL (‏۱۳۹۰-۰۷-۲۵‏), Mohsen (‏۱۳۹۰-۰۷-۲۹‏), renger (‏۱۳۹۲-۰۱-۲۳‏), salehy2010 (‏۱۳۹۰-۰۷-۲۷‏), Sen@toR (‏۱۳۹۰-۰۷-۲۵‏), T.A.K.T.A.Z (‏۱۳۹۰-۰۷-۲۵‏), The One (‏۱۳۹۰-۰۷-۲۹‏)

  4. #2
    عضو نیمه فعال The One آواتار ها
    تاریخ عضویت
    خرداد ۱۳۸۹
    محل سکونت
    تهران
    سن
    24
    نوشته ها
    51
    حالت من
    Relax
    تشکر
    665
    311 بار در 46 پست
      از ایشان تشکر شده است

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Senior Manager نمایش پست ها

    .بدن نیاز به هر دو نوع غذاهای مذکور دارد، اما غذاهای قلیایی باید بیشتر از غذاهای اسیدی مصرف شوند. هر کسی متفاوت است، اما درصد ایدهآل برای رژیم غذایی این است که 75 درصد غذاهای قلیایی باشند و 25 درصد غذاهای اسیدی.گوشت، قندها، تخم مرغ، لبنیات، آرد سفید و نوشیدنیهای قندی همگی از جمله غذاهای اسیدی هستند. داروها اسیدی هستند، شیرین کننده های مصنوعی مثل آسپارتام هم به شدت اسیدی به حساب میآیند.میوه های تازه و سبزیجات قلیاییکننده هستند و به بدن کمک میکنند تا در بالانس
    PH سالم بماند.

    به عنوان مثال با اینکه لیمو و گریپفروت از لحاظ شیمیایی اسیدی هستند، اما تحقیقات نشان داده که وقتی در بدن متابولیزه میشوند، تأثیری قلیایی دارند و بسیار سودمند هستند.


    از طرف دیگر گوشت قبل از هضم قلیایی نشان میدهد، اما در بدن خیلی اسیدی میشود بنابراین تقریباً مثل همه محصولات حیوانی گوشت بسیار اسیدی است.قلیایی کردن مایعات بدن (افزایش دادن
    PH) یکی از مهمترین عوامل حفظ سلامتی است چرا که باکتری، ویروس، سرطان و... نمیتوانند در محیط قلیایی اکسیژن دار زنده بمانند.
    با تشکر از مطلب خوب افشین جان
    جالبه که میوه جاتی مانند لیمو و گریپ فروت که به نظر کاملا در بدن باید تاثیر اسیدی داشته باشن به قلیایی شدن محیط بدن کمک میکنن و همین طور برای گوشت برعکس .
    من جایی خونده بودم که نوشیدن آب مناسب در طول روز هم به قلیایی شدن محیط بدن کمک میکنه . راستی به نظر دوستان، بغیر از میوه جات و سبزیجات چه غذاهایی این تاثیر رو میتونه داشته باشه ؟
    بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی ------- خون خوری گر طلب روزی ننهاده کنی
    آخر الامر گل کوزه گران خواهی شد ------- حالیا فکر سبو کن که پر از باده کنی



  5. 2 کاربر برای این پست سودمند از The One عزیز تشکر کرده اند:

    3tare (‏۱۳۹۰-۰۷-۲۹‏), Senior Manager (‏۱۳۹۰-۰۷-۲۹‏)

موضوعات مشابه

  1. نرم‌افزارهايي كه بايد دانلود شوند!!!!!!!!
    توسط mhdi akbri در انجمن معرفی و دانلود نرم افزار
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: ‏۱۳۹۰-۱۰-۲۹‏, ۰۲:۰۰ بعد از ظهر
  2. رژيم غذايي مناسب براي مردان متأهل
    توسط sara65 در انجمن تغذیه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: ‏۱۳۸۹-۰۵-۱۱‏, ۰۵:۳۸ بعد از ظهر
  3. آشنايي با عضلات بدن
    توسط azole در انجمن مباحث مختلف در مورد پرورش اندام
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: ‏۱۳۸۸-۰۶-۲۷‏, ۰۲:۴۲ قبل از ظهر
  4. فيبرهاي غذايي
    توسط milad faridnia در انجمن تغذیه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: ‏۱۳۸۷-۰۸-۰۳‏, ۱۲:۲۷ بعد از ظهر
  5. منابع غذايي كربوهيدراتها
    توسط milad faridnia در انجمن تغذیه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: ‏۱۳۸۷-۰۸-۰۳‏, ۱۲:۲۴ بعد از ظهر

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •