PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گلوكز در مقابل فروكتوز



majid66
۱۳۸۹-۰۷-۱۱, ۱۲:۱۰ قبل از ظهر
هيچكدام از شيرين كنندهاي طبيعي و مصنوعي ساختار يكساني ندارند.مطالعات و بررسي ها نشان مي دهد كه گلوكز و فروكتوز هر دو تاثير زيادي روي اشتهاي شما مي گذارند،چرا گلوكز مي تواند گرسنگي شما را متوقف كند و فروكتوز باعث مي شود احساس سيري را ديرتر حس كنيد. به طور كلي هر كدام از انها به شكل مختلفي روي مولكل تنظيم اشتها در مغز شما تاثير مي گذارند.گلوگز با افزايش مولونيل موجب كاهش غذاي دريافتي شده و فروكتوز با كاستن از اين ماده،مقدار غذاهاي دريافتي توسط شما را افزايش ميدهد. همواره قبل از خريدن محصولات غذايي مشخصات ان را به دقت بخوانيد و سعي كنيد مقدار فروكتوز دريافتي خود را كاملا كنترل كنيد.
منبع:مجله رزم

پرند
۱۳۸۹-۰۷-۱۱, ۰۲:۰۲ بعد از ظهر
خيلي تخصصي نوشتي من خودم رشته‌م تجربي و دانشگاه بهداشت بوده سه بار مطلب رو خوندم...مثلا مولكل تنظيم اشتها و يا افزايش مولونيل يه توضيح كوتاه ميخوان و گرنه واسه فهم مطلب بايد سرچ كنم كه خيلي وقت گير ميشه.:گل رز:
كره جزو غذاهائيه كه مانع از مخابره شدن پيام سيري به مغز ميشه...
من قبلا گاهي تا حد خفگي نون كره عسل مي خوردم:خجالت:
الان با ماكاروني اين مشكل رو دارم!!

majid66
۱۳۸۹-۰۷-۱۲, ۱۲:۱۶ قبل از ظهر
خيلي تخصصي نوشتي من خودم رشته‌م تجربي و دانشگاه بهداشت بوده سه بار مطلب رو خوندم...مثلا مولكل تنظيم اشتها و يا افزايش مولونيل يه توضيح كوتاه ميخوان و گرنه واسه فهم مطلب بايد سرچ كنم كه خيلي وقت گير ميشه.:گل رز:
كره جزو غذاهائيه كه مانع از مخابره شدن پيام سيري به مغز ميشه...
من قبلا گاهي تا حد خفگي نون كره عسل مي خوردم:خجالت:
الان با ماكاروني اين مشكل رو دارم!!
كجاش تخصصي بود؟
خواهر زاده من 11 سالشه اين مطلب رو خوند فهميدش!!:پوزخند:

پرند
۱۳۸۹-۰۷-۱۲, ۰۴:۵۶ بعد از ظهر
تخصص خواهر زادتون چي بود اونوقت؟من به ايشون تبريك ميگم...
تا جائي كه ما اطلاع داريم گلوكزو فروكتوز توي دبيرستان به بالا آموزش داده ميشه...
احتمالاً طفلي از دائي جان ترسيده،بچه رو تحت فشار نذارين تورو خدا، اين كودك آزاري ها چيه؟!!:نمیدونم:

majid66
۱۳۸۹-۰۷-۱۲, ۰۸:۱۷ بعد از ظهر
تخصصش خوردن انواع مواد غذايي چرب و شيرينه:خنده: