PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گزارشی مصور از یک جشن ازدواج سلطنتی



m1982
۱۳۹۰-۰۲-۱۰, ۱۰:۳۸ قبل از ظهر
شاهزاده ویلیام و کیت میدلتون ازدواج کردند

بالاخره انتظارها به پایان رسید و دیروز چشم بیش از 2 میلیارد نفر از مردم جهان بطور مستقیم از طریق تلویزیون شاهد یکی از به یاد ماندنی ترین عروسی های سلطنتی بود. مراسم عقد پرنس ویلیام (نوه ملکه الیزابت و پادشاه آینده بریتانیا) و کیت میدلتون راس ساعت ۱۱ صبح 29 آوریل 2011 به وقت بریتانیا در حضور میهمانان ویژه در کلیسای وست مینستر در مرکز لندن انجام شد.

در این مراسم، چهره های سیاسی، هنری و ورزشی از جمله دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا و همسرش، جان میجر، از نخست وزیران پیشین بریتانیا، جولیا گیلارد، نخست وزیر استرالیا، دیوید بکهام، فوتبالیست سرشناس به همراه همسرش، التون جان خواننده و آهنگساز بریتانیایی و گای ریچی کارگردان بریتانیایی حضور داشتند.

براساس گزارش ها با وجودی که گفته می شود خانواده عروس و داماد تلاش کرده اند تا با توجه به بحران اقتصادی موجود از هزینه های عروسی کم کنند تا از انتقادها بکاهند، اما گفته می شود این مراسم دست کم 2 میلیون پوند برای بخش های عمومی بریتانیا هزینه داشته است.




http://persian-star.net/1390/2/10/rw/01.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/02.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/03.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/04.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/05.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/06.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/07.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/08.jpg


لباس دامادی شاهزاده ویلیام
شاهزاده ویلیام یونیفورم سرهنگی گارد سلطنتی ایرلند که به رنگ قرمز هست را به تن داشت که با نشان نیروی هوایی سلطنتی بر شانه هایش تزیین شده بود. البته او ترجیح داد شمشیر مخصوص این لباس را با خود به مراسم عروسی نیاورد.

http://persian-star.net/1390/2/10/rw/09.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/10.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/11.jpg


لباس عروسی کاترین میدلتون
سرانجام پس از چند هفته حدس و گمان در مورد لباس عروسی کاترین میدلتون، دیروز انتظار طرفداران و متخصصان دنیای مد و زیبایی به سر آمد و جزییات این لباس کاملا بریتانیایی مشخص شد. این لباس توسط سارا برتون از طراحان مشهور کمپانی الکساندر مک کوئین طراحی و دوخته شده بود. خانم برتون می گوید طراحی و دوخت این لباس تجربه ای بوده که فقط یک بار در زندگی اتفاق می افتد.

نوارها و تور لباس عروس با نقش گل رز، بوته، گل نرگس و شبدر طراحی شده بود که سوزن دوزی آن در قصر همپتون کورت و با دست انجام گرفته است. دنباله لباس کاترین میدلتون ۲ متر و ۷۰ سانتیمتر بود و پارچه های به کار رفته در دوخت این لباس را تولید کنندگان بریتانیایی تهیه کرده بودند. خیاط هایی که در دوخت این لباس نقش داشته اند موظف بودند هر ۳۰ دقیقه یک بار دست هایشان را بشویند تا تورها و نوارهای به کار رفته در لباس کاملا تمیز به نظر برسد. در ضمن سوزن هایی که در دوخت لباس به کار رفته اند هر ۳ ساعت یک بار عوض شده اند تا تیزی و تمیزی شان را از دست ندهند.

تاج ظریف ساخت جواهرسازی مشهور کارتیه بر سر کاترین میدلتون می درخشید که از سوی ملکه الیزابت دوم به او قرض داده شده بود. این تاج را نخستین بار جورج ششم، پدر ملکه الیزابت دوم در سال ۱۹۳۶ میلادی خریداری کرده بود و به مادر ملکه داده بود که سپس در تولد ۱۸ سالگی ملکه الیزابت دوم از سوی مادرش به او هدیه داده شد. گوشواره های کاترین هم هدیه روز عروسی او از طرف پدر و مادرش کارول و مایکل میدلتون بوده است. سارا برتون، طراح لباس کاترین میدلتون می گوید بسیار مفتخر است که از او خواسته شده لباس عروس را طراحی کند. او می افزاید که از تمام لحظاتی که صرف طراحی و دوخت این لباس کرده، نهایت لذت را برده است.

http://persian-star.net/1390/2/10/rw/12.jpg







http://persian-star.net/1390/2/10/rw/14.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/15.jpg







http://persian-star.net/1390/2/10/rw/17.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/18.jpg







http://persian-star.net/1390/2/10/rw/20.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/21.jpg






http://persian-star.net/1390/2/10/rw/23.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/24.jpg

m1982
۱۳۹۰-۰۲-۱۰, ۱۰:۳۹ قبل از ظهر
http://persian-star.net/1390/2/10/rw/25.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/26.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/27.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/28.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/29.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/30.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/31.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/32.jpg

از این مراسم عروسی، به عنوان بزرگترین و مهم ترین رویداد سلطنتی طی 30 سال گذشته یعنی از زمان ازدواج پرنس چارلز و دایانا اسپنسر، پدر و مادر پرنس ویلیام، یاد شده است. پس از برگزاری مراسم، عروس و داماد در حالی که سوار بر کالسکه ای روباز بودند، در میان ابراز احساسات کسانی که از نخستین ساعات این مراسم در خیابانها حضور داشتند، به کاخ باکینگهام رفتند.


http://persian-star.net/1390/2/10/rw/33.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/34.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/35.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/36.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/37.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/38.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/39.jpg



http://persian-star.net/1390/2/10/rw/40.jpg






http://persian-star.net/1390/2/10/rw/42.jpg





مراسم پایانی نیز به رسم سنت همیشگی در روی بالکن کاخ و در حضور دوستداران این زوج جوان به پایان رسید. براساس گزارش ها، پس از مراسم، ملکه بریتانیا به پرنس ویلیامز لقب دوک کمبریج و به کیت میدلتون لقب دوشس کمبریج را داده است.


http://persian-star.net/1390/2/10/rw/45.jpg





پرنس ویلیامز بعد از عروسی در انتظار تاج و تخت دست روی دست نمی گذارد و بر سر خانه و زندگی خود می رود. او به کارش در نیروی هوایی سلطنتی ادامه می دهد و به نمایندگی ملکه هشتاد و اندی ساله بریتانیا به سفرهای خارجی بیشتری می رود تا به کارهای خیریه خود ادامه دهد. یکی از سازمان های خیریه ای که شاهزاده ویلیام حامی آن است، سنتر پوینت (centrepoint) است که به جوانان بی خانمان کمک می کند. چراکه مادر بزرگ او (ملکه الیزابت) از سلامت خوبی برخوردار است و هیچ نشانه ای مبنی بر اینکه پدرش بخواهد از سالها انتظار دست بکشد و ستون های قصر باکینگهام، که هنوز از کناره گیری ادوارد متزلزل است، را یکبار دیگر بلرزاند، در دست نیست.

http://persian-star.net/1390/2/10/rw/48.jpg

scott
۱۳۹۰-۰۲-۱۱, ۰۱:۰۳ قبل از ظهر
با تشکر از آقا مرتضی بابت خبرشون من هم چند تا مطلب دیدم گفتم بد نیست بذارمشون :
د موارد اختلاف فاحش موجود در عروسی های امروز ایرانی ها با عروسی سلطنتی شاهزاده بریتانیا :
لازم به توضیح است که در حال حاضر هر دو کشور بریتانیا و ایران و بسیاری دیگر از کشورهای جهان در بحران و رکود اقتصادی به سر می برند :

1) سادگی لباس عروس : یکی از طراحان لباس عروس : مهری زمردیان : یک طراح لباس ایرانی بود.



همانطور که دیدید لباس عروس خیلی ساده و زیبا و پوشیده بود ( آستین گیپور بلند )

- در حالیکه دختر خانم های ایرانی امروزه برای لباس عروس شان دنبال لباس های خارجی و مدل های خیلی شلوغ و پر هزینه در مجلات مد خارجی می روند .

2) سادگی و سبکی جواهرات : طراح جواهرات عروسی ( حلقه عروس و داماد ) : عباس مظفریان : طراح جواهر و جواهر ساز ایرانی بود.



حلقه های عروس و داماد خیلی ساده و شیک و از سنگ یاقوت کبود که یک گوهر ایرانی الاصل است در آن استفاده شده بود . این در حالی است که اغلب زوج های جوان ایرانی برای تهیه حلقه ازدواج خود به سراغ جواهرات خارجی و سنگین ( ایتالیایی و ... ) در خیابان کریمخان تهران و ... می روند .



3) سادگی آرایش مو و صورت عروس

در اکثر شهرها بر سر انتخاب آرایشگاه گران و آرایش های فانتزی و گریم کامل عروس و با نرخ های خیلی بالا برای عروس چشم و هم چشمی شدیدی وجود دارد.



4) امانی بودن تاج و تور عروس ( از تور و تاج عروسی مادر ش یا مادر بزرگ داماد استفاده کرد. ) در کشور ما با وجود اینکه امکان استفاده از لباس و ..... کرایه ای هم گذاشته شده است. اما به دلیل گرانی اجاره ها و عدم تمایل عروس خانم ها به استفاده از وسایل امانی اغلب این وسایل خریداری می شود و بعد از مراسم سال ها در چمدان ها و کمدها خاک می خورند و بدون مصرف می مانند.



5) حداقل تشریفات : در همه ی بخش های مراسم حداقل تشریفات و به اصطلاح خودمان ریخت و پاش صورت گرفته بود. به دلیل صرفه جویی در وضعیت اقتصاد خراب امروز انگلستان دسته گل عروس در کوچکترین ابعاد آماده شده بود و در کل مراسم در کلیسا هیچ نوع گلی تهیه نشده بود و هیچ مهمانی هم گل هدیه نیاورده بود. تنها برای زیباسازی فضای کلیسای محل عروسی از چهار درختچه که بصورت امانی از ریشه درآورده شده بود و از یکی از کاخ های سلطنتی موقتا برای اجرای مراسم آورده شده بود استفاده شده بود.



در عروسی های ما خودتان قضاوت کنید که چقدر گل آخر شب دور ریخته می شود و ....



6) اهمیت داشتن دعا و نیایش های مذهبی دسته جمعی و سکوت و اتحاد به موقع در طول اجرای مراسم : در عروسی ایرانی های امروز به جز دو دسته گی بین خانواده عروس و داماد و همهمه حتی در زمان جاری شدن خطبه عقد و زیر ذره بین گذاشتن مدل لباس و ... فامیل طرف مقابل و تعیین اینکه کدام طرف سرترند و متشخص تر نشانی از اتحاد و هماهنگی به چشم نمی خورد ، به جز گاهی در اجرای رقص های محلی ترکی و یا کردی که آنهم اگر مهمان ها نخواهند یک نفر را برای نمایش قدرت فامیل خود به رقص انفرادی از جناح خود مجبور کنند.



7) تعداد کم مهمان ها : در مقایسه با بعضی از عروسی های ایرانی های امروز



8) احترام به سنت ها و فرهنگ ها و مذاهب مختلف و کودکان : با ایراد سخنرانی های مکرر مذهبی در مراسم و اجرای سرودهای گروهی گروه موسیقی و کودکان. آزادی نوع پوشش و حجاب برای مدعوین.



9) اهمیت دادن به تغییر شرایط زندگی عروس و داماد و چند بار تکرار و تاکید مسئولیت ها و تعهد هایی که ازدواج برای آنها به همراه دارد.



10) هدایای عروسی : همانطور که شاهد بودید عروس و داماد علی رغم فعالیت های دائمی در خیریه ها تمام هدایا را بصورت نقدی و در حساب های شخصی خود دریافت کردند تا تمام هدایای دریافتی نقدی را صرف امور خیریه کنند.

این قسمت که خیلی شبیه مراسم عروسی در کشور ماست . در ایران امروز تمام هدایا و دریافتی های حتی خصوصی عروس و داماد جنبه نمایشی دارد و از همان روز اول باعث اختلاف و مقایسه میشه که خانواده من بیشتر داده یا خانواده تو. در بعضی از مراسم ها هم با وجود شمارش چندین باره و گرفتن عکس و فیلم از کسی که هدیه را داده آخر سر این که پول ها و یا هدایا چگونه باید بین عروس و داماد تقسیم شود کلی اختلاف و حرف و حدیث درست میشه.



11 ) سادگی و هماهنگی لباس و سطح مدعوین

همانطور که دیدید خیلی شباهت بین عروسی های امروز ما ایرانی ها که از فرهنگ اصیل شاهان و خانواده های سلطنتی هستیم با عروسی سلطنتی امروز شاهزاده ویلیام وجود دارد.


12 ) انرژی مثبت و نیایش مذهبی :
در هیچ عروسی ایرانی دو جمله آموزنده و مثبت نمی شنویم به جز موجی از چشم زخم و انرژی منفی که در فضای عروسی آکنده می شود.

« ...حضرت عشق را دریابید

دل به این دنیا نبندید

با امید شاد باشید

در نیایش کوشا باشید

با آنها که شادند شادی کنید

... با یکدیگر به مهر زندگی کنید

با افتادگان رحیم باشید

بگذارید یه حقیقتی دیگر شما را دریابد »

بخشی از دعای قرائت شده توسط برادر عروس

Kate Middleton

و همسر Prince William

3tare
۱۳۹۰-۰۲-۱۷, ۰۶:۴۲ بعد از ظهر
منم فیلم عروسی شونو دیدم.
میگن این اولین عروس برای این خانواده سلطنتی هست که از یه خانواده معمولی هست!
و اینکه عروس و داماد با هم توی دانشگاه همکلاس بودن و اونجا اشنا شدن :چشمک:
.
.
و برای خود من از همه جالب تر لباس و ارایش مو وصورت عروس بود... فقط یه لحظه عروس های ایرانی رو با این عروس مقایسه کنید!! :متفکر::پوزخند:

m1982
۱۳۹۰-۰۲-۱۸, ۱۰:۳۶ قبل از ظهر
عکس های لو رفته از عروسی سلطنتی بریتانیا

http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_01.jpg

http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_02.jpg

http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_03.jpg


http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_05.jpg

http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_06.jpg

http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_07.jpg

http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_08.jpg

http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_09.jpg

http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_10.jpg

http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_11.jpg

http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_12.jpg

http://salijoon.us/mail/900215/english/wedding_13.jpg